SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Bláznivá svatba aneb Slaměný klobouk

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Bláznivá svatba aneb Slaměný klobouk 

Brilantní komedie ze starých dobrých časů podle legendárního českého filmu. Nové písně, hvězdné obsazení. Navíc autorem zpracování světové divadelní klasiky je Václav Knop, režisér letního muzikálového hitu Noc na Karlštejně. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Vyšperkovaná inscenace má svého předchůdce v legendární komedii Oldřicha Lipského z roku 1971 podle scénáře Eugèna Labiche v adaptaci Miloše Macourka. V hlavních rolích tehdy zazářili Iva Janžurová, Miloš Kopecký, Vladimír Menšík, Květa Fialová, Pavel Landovský, Stella Zázvorková, Josef Kemr a další.

V divadelním pojetí Divadla Lucie Bílé se objeví v alternacích herci a zpěváci jako například Miroslav Hrabě, Pavel Vítek, Ivana Korolová, Michal Kern, Václav Krejčí, Kateřina Pechová, Markéta Schimmerová Procházková, Miloslav Mejzlík a Vlasta Peterková a další. 

"Naše rodinné divadlo jsem od začátku rekonstruovala s tím, že v něm chci vytvořit zázemí nejen lidem, které mám ráda, ale také projektům, které budou divákům přinášet radost. Filmový Slaměný klobouk u nás doma vždy patřil mezi oblíbené komedie, takže když jsem byla oslovena, jestli bych poskytla útočiště novému divadelnímu zpracování, vůbec jsem nepochybovala. Věřím totiž, že si ho diváci zamilují úplně stejně, jako onen legendární film. Přeji Slaměnému klobouku mnoho repríz, hlediště plné smíchu a především samé šťastné diváky - to je totiž pro každé divadlo ta nejkrásnější odměna," říká majitelka divadla Lucie Bílá.

Pokud chcete zdarma vyrazit za kulturou, smíchem a odpočinkem, stačí odpovědět na soutežní otázku. Soutěžíme o 3 x dvě vstupenky v termínu 10. června.

Soutěžní otázka: Jak je přibližně starý příběh o Slaměném klobouku?

a) 50 let

b) 70 let

c) 100 let

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SLAMĚNÝ KLOBOUK). Výherce vyhlásíme 22. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Heminapress

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Lucie Bílé (Ta... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!