SOUTĚŽ: Vstupenky na březnové koncerty dle vlastního výběru

SOUTĚŽ: Vstupenky na březnové koncerty dle vlastního výběru 

S přicházejícím jarem jsme si pro vás přichystali soutěž na tři koncerty na různých lokalitách. Nechte se unést hudbou a zasoutěžte si!

Kristina Barta představí nové kvarteto s hvězdným Jurem Puklem

Pianistka a skladatelka Kristina Barta už stihla získat renomé nejen na domácí půdě, ale i v rámci Evropy. Nespokojuje se ovšem s dosaženými úspěchy a stále hledá nové tvůrčí spolupráce. V pražské Chodovské tvrzi zahraje 16. března s nadnárodní sestavou, ovlivněnou soudobou newyorskou jazzovou scénou.

Senegalský virtuóz Alune Wade přijede jako „sultán“ world-jazzových fúzí

Vládcovský titul „sultán“ ovšem nemá být nabubřelou, nýbrž efektní nálepkou. Baskytarista a zpěvák Alune Wade nazval aktuální projekt Sultan proto, že v něm přibírá do svého typického mixu jazzu a západoafrické hudby navíc ještě inspirace blízkovýchodní. Originální a živelnou hudbu nabídne 22. března v pražském Divadle U Hasičů.

Melissa Aldana se vrací do Prahy s novou životní energií a nejosobnějším albem

Rozpad manželství, samotu, dočasnou ztrátu milované profese, existenční obavy přeměnila zpěvačka působící v New Yorku v inspiraci pro svoji možná nejlepší desku 12 Stars. Virtuózní a temperamentní Melissa Aldana vystoupí se svým kvartetem 27. března ve Velkém sále pražské Novoměstské radnice.

Pokud se chcete odreagovat na koncertě dle vlastního výběru, soutěžíme o 3x dvě vstupenky na každý z nich, celkem tedy bude devět výherců.

Soutěžní otázka:

Jaká sestava států odpovídá rodným státům zmíněných hudebníků?

a) Slovensko, Senegal, Peru

b) Česká republika, Peru, Libérie

c) Česká republika, Senegal, Chile

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KONCERT BŘEZEN). Výherce vyhlásíme 14. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!