SOUTĚŽ: Hrajte o vstupenky na pražský koncert Eyolf Dale Trio

SOUTĚŽ: Hrajte o vstupenky na pražský koncert Eyolf Dale Trio 

Norský klavírista Eyolf Dale přijede poprvé v triu, s bohatou lyrikou a půvabnými melodiemi. Můžete být u toho - stačí si s námi zasoutěžit o vstupenky.

Jazzový pianista, kterého přirovnávají k Chopinovi. Eyolf Dale je norský jazzman a skladatel, který své virtuózní umění přiveze do Atria na pražském Žižkově již 10. srpna. A nebude hrát sám - doprovázet ho bude Per Zanussi na kontrabas a Audun Kleive na bicí. Koncert Eyolf Dale Trio je součástí koncertní série Jazz Meets World.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Eyolf Dale se během své kariéry vyhýbal ustálenému formátu klavírního tria, jeho doménou byla v prvních deseti albech zejména klavírní sóla, duo Albatrosh (se saxofonistou Andrém Rolighetenem) či naopak hra v početných sestavách.

Poslední deska z roku 2020 je ovšem jiná - našel v ní inspirativní cestu ve znamení jazzového tria, které spolu s ním tvoří právě Kleive a Zanussi. Toto album bude základem blížícího se pražského koncertu. A to už se dostáváme k soutěžní otázce…

Jak se jmenuje v pořadí jedenácté album tohoto skandinávského umělce?

a) Alive
b) Departure
c) Being
d) Return to Mind
 

Soutěžíme o 3x dvě vstupenky.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište Eyolf Dale). Výherce vyhlásíme. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Atrium Žižkov nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Atrium Žižkov

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!