Na vlně sváteční fantazie. FILMharmonie se rozloučí s rokem 2021 melodiemi z Narnie i Bradavic

Na vlně sváteční fantazie. FILMharmonie se rozloučí s rokem 2021 melodiemi z Narnie i Bradavic 

Filmová Filharmonie okoření vánoční atmosféru tou nejlepší hudbou z fantasy filmů. Vystoupí 21. prosince v pražském Rudolfinu.

FILMharmonie pro své fanoušky nachystala předčasný vánoční dárek. Jen tři dny před Štědrým dnem zavede publikum do světa fantazie. Dvořákova síň pražského Rudolfina se promění ve Faunův labyring, magický svět Narnie či Harryho Pottera nebo Černou perlu ze známé série s hrdinou Jackem Sparrowem.

Fantasy koncert přichází nedlouho po velmi úspěšném vystoupení z hudbou ze světa Star Wars. Na dílo Johna Williamse volně navážou party od Alana Menkena, Howarda Shora nebo Hanse Zimmera. Podívejte se níže na ukázku ze snímku Jak vycvičit draka, který má v programu také své zastoupení. Celý setlist najdete zde.

Vstupenky na koncert 21. prosince 2021 stále seženete na stránkách orchestru. Těleso pod vedením Matěje Lehára už chystá bohatý program i na příští sezónu. Diváci se s filmharmoniky znovu setkají na tradičním valentýnském koncertě 14.2. Následovat bude výběr z melodií videoherního světa v dubnu 2022.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!