SOUTĚŽ: Silou kubánského jazzu. Vyhrajte vstupenky na Jane Bunnett & Maqueque

SOUTĚŽ: Silou kubánského jazzu. Vyhrajte vstupenky na Jane Bunnett & Maqueque 

Formace Jane Bunnett & Maqueque přijede v rámci evropského turné do KC Novodvorská. Máte možnost si užít koncert úplně zdarma!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Kanadská saxofonistka, flétnistka, zpěvačka a pedagožka vyzařuje kreativní integritu, je schopná odvážné improvizace a jejím druhým jménem je schopnost obejmout a předvést rytmy a kulturu Kuby. Jane Bunnett procestovala svět a představila svůj svět na řadě jazzových festivalů.

S ženskou skupinou Maqueque pak vytvořila něco nového a fenomenálního. Formace se zařadila mezi špičku severoamerické jazzové scény. Hrála na velkých jazzových festivalech jako Newport a Monterey a dokonce byla nominována na cenu Grammy za album Oddara. Chcete jejich umění zažít na vlastní kůži v rámci projektu Jazz Meets World?

Hrajeme o lístky na vystoupení Jane Bunnett & Maqueque 3. 11. 2021 v KC Novodvorská. Máme pro vás celkem 3x2 vstupenky. Stačí zodpovědět dvě otázky a mohou být vaše! 

Soutěžní otázka 1:

Kde se Jane Bunnett narodila?

Soutěžní otázka 2:

Kterou píseň by měla formace určitě zahrát?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište BUNNETT). Výherce vyhlásíme v pondělí 1. listopadu. Přejeme hodně štěstí! 

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!