2.profesní setkání magazínu Best Of

2.profesní setkání magazínu Best Of 

„Ten dělá to a ten zas tohle…“ i tímto známým rčením by se dalo charakterizovat  2. profesní setkání magazínu Best of v restauraci Zlatý had v Praze.

Na neformální kulturní setkání přijalo pozvání více než stovka lidí z různých oborů a profesí.

Role moderátorky se shostila herečka Tereza Kostková, která zde současně oslavila své 36. narozeniny.

První část večera byla věnována různorodým hudebním žánrům. Na úvod se publiku představili Vendula a Libora Šmoldasovi s jazzovými melodiemi.
Finalista Superstar Jan Bendig, se prezentoval písní v popovém žánru a soulový charakter mělo vystoupení Gabriely Kočí-Dixon, sólistky orchestru Gustava Broma.

Folk-rockový žánr našel vystoupení v osobě Zdeňka Podhůrského, zakladatele skupiny Underhill, s doprovodem pianisty Zdeňka Berana a houslistky Markéty Muzikářové. 

Nechyběla také opera v podaní barytonistu Filipa Bandžaka, který jako jediný Čech vystudoval na hudební fakultě Ruské akademie múzických umění v Moskvě.

O zajímavé zpestření večera se postaral karikaturista Lubomír Vaněk, který přítomné v průběhu večera potrétoval. Je zapsán v Guinnessově knize rekordů jako „nejrychlejší karikaturista na světě“

Fotograf Jadran Šetlík vystavil několik svých portrétů, kromě jiných Ivany Trumpové a Tomáše Bati
a sochařské umění zde prezentoval umělecký sochař Tomáš Hencl.

Hosté měli příležitost nahlédnout také do světa vědy a medicíny, kde ukázky očních implantátů a oftalmologii prezentoval primář MUDr. Petr Novák a obor nanotechnologie, konkrétně výrobu nanovláken představil doc. Evžen Amler.

Ukázku astrologických výpočtů předvedl přední český astrolog Richard Stříbrný.

Básnické umění našlo své zastoupení v Sylvě Lauerové, fotografie v Robertovi Vanovi, nechyběl mistr krejčovského umění Jaroslav Mejta, panskou značkovou konfekci značky Bandi Vamos představil její majitel Andrej Vámoš.

Samozřejmě, ani tentokrát nezůstala charita stranou a podpořen byl nadační projekt Dobrý anděl, který podporuje rodiny s dětmi v boji s rakovinou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!