Odškodnění rodin obětí 11. září i hvězdářská satira s DiCapriem. Co na podzim nabídne Netflix?

Odškodnění rodin obětí 11. září i hvězdářská satira s DiCapriem. Co na podzim nabídne Netflix? 

Čtyřicítka nových titulů přibyde během letošního podzimu na streamovací službě Netflix. V závěru letošního roku se ve videotéce dočkají premiéry filmy s Leonardem DiCapriem, Sandrou Bullock, Benedictem Cumberbatchem, Halle Berry nebo Jennifer Lawrence.

V historickém dramatu Jaká je cena života, které bude mít premiéru 3. září, se režisérka Sara Colangelo vrací ke dvacet let starým tragickým událostem. Michael Keaton ztvární advokáta řešícího odškodnění rodin lidí, kteří zahynuli během útoků na World Trade Center.

Nebývalé pouto dvou afroamerických aktivistů Malcolma X a Muhammada Aliho se rozpadlo kvůli vzájemné nedůvěře a rozlišným hodnotám. Příběh jejich vztahu rekonstruuje devadesátiminutový dokument Jsme jedné krve, který na platformu vstoupí 9. září.

Hvězda seriálu Gilmorova děvčata Melissa McCarthy zazáří od 24. září ve fantasy snímku The Starling o ženě, která po ztrátě blízké osoby čelí obtěžování ze strany dotěrného špačka, jenž se uhnízdil u její zahrady.

Radosti a strasti milostného a profesního života třicetiletého umělce žijícího v New Yorku přiblíží od 19. listopadu muzikál Tick, Tick... Boom!, v jehož obsazení nechybí Bradley Whitford ani Vanessa Hudgens. Celovečerní debut držitele Pulitzerovy ceny a tří sošek Tony Awards Lin-Manuela Mirandy vychází z autobiografické hry oceněného skladatele a dramatika Jonathana Larsona, jehož broadwayský počin Rent aktuálně uvádí Městské divadlo Brno.

Herečka Halle Berry představí 24. listopadu svůj režijní debut Bruised, v němž se zároveň zhostila ústřední úlohy bývalé profesionální bojovnice. Na sklonku letošní sezóny Netflix uvede western The Power Of The DogBenedictem Cumberbatchem, Kirsten Dunst či vycházející hollywoodskou hvězdou Thomasin McKenzie, premiéru bude mít 1. prosince.

Před Vánoci se v nabídce objeví také snímek The Unforgivable se Sandrou Bullock a na Štědrý den diváky čeká premiéra komedie režiséra a scenáristy Adama McKaye Don't Look Up o dvojici neúspěšných astronomů v podání Jennifer Lawrence a Leonarda DiCapria, kteří se marně snaží varovat lidstvo před blížící se nebezpečnou kometou.

Foto: Netflix

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!