Osobní příběh a největší hity. Fanoušci Rytmuse se mohou těšit na nevšední show

Osobní příběh a největší hity. Fanoušci Rytmuse se mohou těšit na nevšední show 

Legenda a král československého rappu. Do pražského klubu Goldfingers 26. srpna dorazí Patrik „Rytmus“ Vrbovský, který v rámci akce Noc s legendou představí multimediální show plnou nejen svých největších hitů.

Akce Noc s legendou z dílny VDN Promo tentokrát přivede hudební hvězdu. Tentokrát to bude slovenský rapper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský. V multimediální show bude nejen vyprávět svůj příběh, zazní také jeho největší hity a nouze nebude ani o hvězdné hosty, jenž jsou zatím překvapením. V rámci večera budou mít diváci exkluzivní možnost vydražit si některé artefakty z Rytmusovi kariéry.

Vstupenky na akci jsou k dispozici na portále Ticketstream, zakoupením vstupenky získáte automaticky účast na Meet and Greet a z večera si odnesete i společnou fotografii s hlavní hvězdou.

Akce se koná již 26. srpna 2021 v pražském klubu Goldfingers. Show zajišťuje agentura VDN Promo, která přináší eventové zážitky s velkými hvězdami v nevšedním motivujícím večeru v kombinaci s osobním setkáním formou Meet and Greet. V rámci akce Noc s legendou se fanoušci již potkali s Attilou Véghem nebo také Mikem Tysonem.

Foto: Facebook Patrik "Rytmus" Vrbovský

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!