SOUTĚŽ: Průzkum pražských zákoutí. Vyhrajte prohlídky v mobilní aplikaci Quest In Tour

SOUTĚŽ: Průzkum pražských zákoutí. Vyhrajte prohlídky v mobilní aplikaci Quest In Tour 

Prohlídka areálu Pražského hradu nebo Petřína s přidanou hodnotou v podobě kvízu nabitého zajímavostmi o místní historii a přírodě. Vyhrajte procházky po zákoutích hlavního města v mobilní aplikaci Quest In Tour!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Plánujete výlet za pražskými dominantami a rádi byste vyrazili bez knižního průvodce či doprovodu skupiny turistů? Alternativu nabízí služba Quest In Tour. Stačí si vybrat místo, které chcete detailně prozkoumat, zakoupit si prohlídku, stáhnout příslušnou mobilní aplikaci, aktivovat procházku a pak se na ni už jen vydat.

Prohlídky vás provedou po pětadvaceti až třiceti šesti místy ve vybraných lokalitách. Na jednotlivých stanovištích si můžete v telefonu přečíst rozličné místní perličky a odpovídat na otázky ve formě kvízu, který kromě odpovědí se čtyřmi možnostmi zahrnuje i rébusy nebo přesmyčky. Lze nastavit i ruský či anglický jazyk. Více o prohlídkách si přečtěte v tomto článku, kde najdete také nápovědu.

Chcete vyhrát prohlídky v mobilní aplikaci Quest In Tour? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 prohlídky po libovolné trase (Pražský hrad, Petřín pěšky, nebo Petřín lanovkou).

Soutěžní otázka:

Které místo v rámci prohlídky Petřín pěšky nenavštívíte?

A) Květnici

B) Památník obětem komunismu

C) Jelení příkop

Správnou odpověď spolu s preferovanou prohlídkou, kterou byste rádi absolvovali, nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište PRAHA) a dejte like facebookové stránce Quest In Tour. Výherce vyhlásíme v pondělí 21. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

 

Foto: Pexels

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!