Ve StarDance budou tančit Zdeněk Godla, Simona Babčáková i Jan Cina

Ve StarDance budou tančit Zdeněk Godla, Simona Babčáková i Jan Cina 

Deset osobností z řad herců, muzikantů či sportovců přivítá na tanečním parketu letošní ročník soutěže StarDance, která se na obrazovkách České televize objeví na podzim.

Z filmových a divadelních tváří tentokrát nebude chybět Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina či Marika Šoposká, hudební scénu bude zastupovat frontman kapely Mirai nebo zpěvačka Tereza Černochová. Ze sportovců se předvede krasobruslař Tomáš Verner a tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, z nevšedních profesí bude soutěžit husitská farářka Martina Viktorie Kopecká.

Po jejich boku se představí vítězové posledních řad i nováčci, kteří nacvičí choreografii pod vedením Marka Zelinky. Jednotlivé páry zatím pořadatelé neurčili, spojení partnerů se soutěžící dozví koncem června.

Jedenáctá řada soutěže se pravděpodobně nevyhne koronavirovým opatřením.Nyní existuje hned několik scénářů, jak bude nový ročník probíhat. Sledujeme i situaci v zahraničí, například v BBC se soutěž loni konala bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty,“ uvedl generální ředitel ČT Petr Dvořák.

Foto: ČT

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!