Filmové a seriálové tipy, týden #32: Uprchlíci, zabijáci i trollové v nálevu na okurky

Filmové a seriálové tipy, týden #32: Uprchlíci, zabijáci i trollové v nálevu na okurky 

Týden plný nájemných vrahů, nevinných obětí, zpívajících postaviček a amerických okurek. Ať už v kině nebo s videem na vyžádání zažijete spoustu napětí i zábavy. Podívejte se na náš pravidelný filmový a televizní výběr.

Ava: Bez soucitu

Jessica Chastain je Ava. Výjimečná nájemná vražedkyně, která pracuje pro tajnou organizaci. Po jedné zpackané akci se ale stává sama další položkou na seznamu hitmanů. Vydává se proto po letech domů a kromě setkávání s rodinou bude odrážet i nájezdy krvežíznivých zabijáků. Kromě Chastain se ve snímku Tatea Taylora objeví Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis, Common a další.

Nejhledanější zločinci světa (Netflix)

Netflix přichystal dokumentární serii o zločincích na nejvyšších místech seznamu hledaných. Těch, na které byl vydán zatykač, ale za mřížemi nikdy neskončili. V jednotlivých epizodách diváci nahlédnou pod pokličku pátrání po šéfovi ruské mafie Semjonovi Mogilevičovi, sicilském kmotrovi Matteovi Messinovi Denarovi nebo Bílé vdově Samanthě Lewthwaite. Seriál bude kompletně k dispozici od 5. srpna.

An American Pickle (HBO Max)

Film Brandona Trosta vychází z novely Simona Riche a vypráví o těžce pracujícím Herschelovi, který na přelomu dvacátých a třicátých let přichází do Ameriky, aby vybudoval byznys s továrnou na okurky. Jednoho dne ale nešťastnou náhodou skončí v nálevu, který ho perfektně zakonzervuje a 'vyplivne' v Brooklynu o 100 let později. V moderním městě nachází svého prapravnuka Bena a po jeho boku chce splnit slib, který dal své ženě před více než stoletím: zajistit rodinu na dekády dopředu. V hlavní dvojroli Herschela a Bena bude publikum bavit známý komik Seth Rogen.

Trollové: Světové turné

 

Trollové se vrací a s nimi i hrdinka Poppy, princezna a pozdější královna. Panovnice musí v pokračování animované série řešit nečekaný problém. Na planetě nejsou pouze popoví trollové! Její skromný svět se rozšiřuje povědomím o dalších hudebních stylech, včetně té nejdrsnější muziky. S nejbližším přítelem Větvíkem se Poppy vydává za dobrodružstvím na hudbyplnou pouť do neprobádaných končin, aby našla způsob, jak zastavit kohokoliv, kdo by chtěl svět ovládnout kytarovými riffy.

Uprchlík (Quibi)

Moderní formát několikaminutových epizod na platformě Quibi, Boyd Holbrook a Kiefer Sutherland v hlavních rolích a známá synopse. Inspirovaná seriálem z roku 1963 a hlavně výborným snímkem ze začátku devadesátých let (Harrison Ford, Tommy Lee Jones) sleduje série Uprchlík / The Fugitive hon kočky s myší, přesněji pátrání po údajném atentátníkovi v losangelském metru. Bývalý trestanec Mike Ferro je očividně nevinný, to ale policie v čele s Clayem Brycem netuší a jde za svým cílem na krev. Rozhřešení obou hrdinů přijde o patnáct epizod později.

Další novinky a recenze, včetně programů kin, najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!