Karel Roden ztvární titulní roli v novém krimi thrilleru Roberta Sedláčka

Karel Roden ztvární titulní roli v novém krimi thrilleru Roberta Sedláčka 

V nejbližších dnech začne režisér Robert Sedláček natáčet svůj nový celovečerní film. V krimi thrilleru o promlčené vraždě, vině a utrpení uvidíme v hlavní roli Karla Rodena. Film Promlčeno půjde do kin začátkem příštího roku.

Režisér Robert Sedláček začne v následujích dnech natáčet svůj nový celovečerní film s Karlem Rodenem v hlavní roli. Krimi thriller Promlčeno pojednává o promlčené vraždě. Dá se vražda odpustit? Zmizí po jejím promlčení vina a utrpení? Odpovědi na tyto otázky nejspíš najdeme v kinech začátkem příštího roku.

Sedláčkův nový film popisuje vyvrcholení vnitřního boje a dlouholeté cesty hlavního hrdiny za očištěním a dosažením odpuštění. Ztvární ho Karel Roden. Vedle něj se objeví relativně neznámá Barbora Bočková, která během castingů tvůrce nadchla. Mladá herečka stráví většinu času před kamerou ve studiu rádia, kde se vedle ní jako moderátorský kolega objeví Michal Holán.

Vladimír Kratina. Foto: archiv filmu

Karel Roden zase bude točit nejčastěji v autě. V prostředí policejní stanice pak uvidíme Vladimíra Kratinu a Karla Jiráka. Z dalšího obsazení se můžeme těšit ještě na Vilmu Cibulkovou a Denisu Barešovou, které ztvární matku a dceru, jejichž životy se rázem obrátí vzhůru nohama.

Všichni herci vykreslí kriminální příběh postavený na reálných základech. Jedná se o případ promlčených vražd, které nenávratně ovlivnily mnoho životů. „Jsem přesvědčen, že točit filmy na motivy důležitých společenských témat, je budoucností kinematografie. Promlčení vraždy i dalších trestných činů je právě jedním z nich," vysvětluje producent Jiří Tuček důvod, proč se rozhodl zpracovat právě toto ožehavé téma. 

Karel Roden (foto: archiv filmu Promlčeno)

„Od produkce jsem dostal nabídku napsat a zrežírovat film, jehož téma je mi vlastní. Témata, na kterých pracuji, si vždy pečlivě vybírám, zde jsem neváhal ani minutu," dodává režisér Robert Sedláček. 

Celovečerní film Promlčeno vstoupí do kin začátkem příštího roku.

Hlavní roli ztvární Karel Roden. Foto: archiv filmu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!