Kapela Sarah & The Adams pokřtí novou desku v Jazz Docku

Kapela Sarah & The Adams pokřtí novou desku v Jazz Docku 

Třetí studiové album s názvem Pověz mi… pokřtí domácí kapela Sarah & The Adams v úterý 23. června v pražském komorním klubu Jazz Dock.

Smíchovský jazzový přístav bude 23. června hostit pop-folkové uskupení Sarah & The Adams, které zde pokřtí svou třetí desku Pověz mi..., jež vyšla letos na jaře v digitální podobě. Formace aktuálně připravuje album ve formě CD, jehož zrod oslaví právě v Jazz Docku. Na křtu nebude chybět jazzman Jaromír Honzák, s nímž skupina songy nahrávala.

V klubu zahraje většinu nových skladeb i starší písně z předchozích nahrávek. Zatímco v minulé tvorbě kapela v čele se zpěvačkou Šárkou Adámkovou používala angličtinu, v novince se poprvé představuje česky. „Dává mi to nové možnosti a přináší i nové výzvy, zároveň cítím, že se tak má sdělení v písničkách mohou dostat k posluchačům ještě blíž, a o to mi vlastně jde,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Sarah & The Adams vstoupili na hudební scénu před devíti lety, kdy debutovali s deskou My Place. Po řadě vystoupení vydali v roce 2014 druhé album Thank You, které ovlivnila tehdejší zpěvaččina záliba v hru na ukulele. Po šestileté pauze nyní kapela přišla s v pořadí třetím albem.

Foto: Facebook Sarah & The Adams

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!