Poslouchejte Divadlo Kalich: humoristické povídky v podání Jany Paulové, Báry Hrzánové nebo taky Oldřicha Kaisera

Poslouchejte Divadlo Kalich: humoristické povídky v podání Jany Paulové, Báry Hrzánové nebo taky Oldřicha Kaisera 

České i světové humoristické povídky budou číst herci Divadla Kalich. Vysílat na Youtube plánují každou neděli v poledne počínaje 12. dubnem. Pozvěte si k sobě domů hvězdy Divadla Kalich a pobavte se s nimi díky zábavným audiopovídkám.

Pražské Divadla Kalich je zvyklé na rozesmáté hlediště. Když do něj ovšem momentálně nemůže pozvat své diváky, rozhodlo se jim smích a dobrou náladu doručit až domů. Herecké osobnosti proto načetly humoristické povídky skutečných mistrů tohoto žánru. 

První díl patřil Janě Paulové, která předčítala soudničku Františka Němce. O týden později se zapojí Jiří Lábus s povídkou Ignáta Hermanna, dále Barbora Hrzánová zalistuje povídkami Jaroslava Haška, těšit se můžete i na Oldřicha Kaisera, který na Den matek 3. května přispěje povídkou Stephena Leacocka Jak jsme slavili svátek matek

Další týdny už čekají v řadě Jan Kraus, Miroslav Vladyka, Sabina Remundová, Pavel Zedníček, Barbora Munzarová, David Suchařípa, Otakar Brousek ml., Bohumil Klepl, Kryštof Hádek či Vladimír Marek.

Jednotlivé díly projektu Poslouchejte Divadlo Kalich budou k dispozici pravidelně každou neděli ve 12:00 na Youtube divadla, proběhlá vysílání si ale posluchači budou moci poslechnout i zpětně po odvysílání. Všechny audiopovídky byly natočeny exklusivně pro Divadlo Kalich, o původní hudební doprovod k nim se postaral muzikant Raven.

Povídky jsou k poslechu zdarma, nicméně budete-li chtít Divadlo Kalich podpořit, můžete si už nyní zakoupit činoherní dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč. Poukaz pak můžete uplatnit při nákupu vstupenek na činoherní představení konané v Divadle Kalich. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kalich

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!