Poslouchejte Divadlo Kalich

Poslouchejte Divadlo Kalich

Adresa:

LIVE stream

Termín: 12.4.2020

12duben neděle 12:00

Žánr: divadloLIVEstreamonlinedivadloKalichčtení


Milí diváci, do chvíle, než Vás budeme moci opět přivítat u nás v divadle, se velice rádi zastavíme na návštěvě u Vás doma. Přímo v obýváku, kuchyni, pracovně, ložnici, na zahradě či terase... zkrátka tam, kam nás (a kde si nás) pustíte. A nepřijdeme s prázdnou! Naši herci, kteří by jinak třeba zrovna dnes stáli na jevišti Divadla Kalich, pro Vás načetli slavné humoristické povídky od skutečných mistrů tohoto žánru. Když si zatím nemůžete přijít pro dobrou náladu a smích k nám, doneseme Vám je domů.

Každou neděli ve 12 hodin zde bude mít premiéru jedna povídka, pokaždé v interpretaci jiné herecké osobnosti.  Povídky Vám nabízíme k poslechu zdarma, nicméně budete-li chtít nás za ně podpořit, můžete si nyní zakoupit poukaz v hodnotě 100 Kč. Tuto částku Vám následně odečteme ze vstupného na činohru, kterou se rozhodnete v Divadle Kalich navštívit. Poukazy Vám nabízíme na https://bit.ly/3aZKCNi . Po dvaceti letech existence bez jakýchkoli dotací, grantů a bez využívání peněz daňových poplatníků jsme v této nelehké situaci upřímně vděčni za jakýkoliv projev podpory a děkujeme za něj.

Potěší nás, když přijmete naše pozvání a návštěvu nám oplatíte, jakmile to bude zase možné. Neboť ty prosmáté chvíle, strávené společně v hledišti a na jevišti, jsou prostě jedinečné a nenahraditelné.
Teď už se ale uvelebte a dopřejte si kulturní zážitek v pohodlí Vašeho domova. Divadlo Kalich Vás baví.

Těšíme se na viděnou!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce