Till Lindemann z kapely Rammstein doveze do Prahy svůj další projekt

Till Lindemann z kapely Rammstein doveze do Prahy svůj další projekt  

Zpěvák kapely Rammstein Till Lindemann spojil síly s Peterem Tägtgrenem, jenž je známý především jako zpěvák, skladatel a kytarista švédské deathmetalové kapely Hypocrisy a industrialmetalové formace Pain. Společně tvoří projekt Lindemann, jenž slibuje novou desku i koncert v Praze.

Druhou studiovou desku F & M vydá projekt Lindemann 22. listopadu. Novou nahrávku vyjede příští rok představit na dvanáct koncertů v osmi evropských zemích. Dočkají se také fanoušci v České republice, protože Lindemann dorazí i do pražského O2 universum, a to 10. února 2020.

Společné debutové album vydali Lil Lindermann a Peter Tägtgren v roce 2015 s názvem Skills In Pills. Skladby vynikaly kontroverzními texty, které doprovázely originální videoklipy. Přestože se tím dostali do povědomí široké hudební veřejnosti, na turné album nikdy nepředstavili.

Inspiračním zdrojem pro nové album se stala spolupráce Tilla Lindemanna a divadla Thalia v Hamburku, která se týkala moderní adaptace pohádky Jeníček a Mařenka, jež se zaměřila na témata strachu, naděje, chudoby, nadbytku, kanibalismu a smrti. Pět písní z této kritikou oceňované inscenace doplnilo šest zbrusu nových songů.

A tentokrát nahrávku duo konečně představí i na koncertním turné, které láká na teatrálnost, exhibicionismus, nadávky i na naprosto ulítlé kostýmy. Předprodej vstupenek startuje 8. listopadu 2019 v 10:00.

Foto: Jens Koch

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 universum nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 universum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!