Američtí The Chainsmokers vyrazí příští rok na evropské turné. Těšit se může i Praha

Američtí The Chainsmokers vyrazí příští rok na evropské turné. Těšit se může i Praha  

The Chainsmokers ohlásili termíny evropského turné a čeští fanoušci se mohou radovat! Jednou z koncertních zastávek se totiž stane také Praha.

Během právě ohlášeného turné objede jedna z nejuznávanějších tanečních kapel současnosti hned devět měst. Startuje 7. října 202 v Mnichově, do Prahy dorazí o den později, tedy 8. října 2020, kdy vystoupí v holešovické Tipsport areně.

Přestože americké DJské a producentské duo The Chainsmokers zahájilo kariéru již v roce 2012, výrazněji na sebe upozornilo o dva roky později, kdy vydalo nakažlivý singl #Selfie. Díky němu se kapela stala téměř ze dne na den jedním z nejskloňovanějších interpretů současné hudební scény. Další hity nabídlo debutové album Memories…Do Not Open z roku 2017, z něhož pochází písně jako Paris a Something Just Like This. Na konci minulého roku pak vyšla jejich druhá studiová deska Sick Boy.

Jedno z nejzásadnějších období prožívá kapela ale během posledního roku. The Chainsmokers vydali hity jako Who Do You Love s 5 Seconds Of Summer či Takeaway s Illenium a Lennon Stellou. Navíc je prestižní magazín Forbes zařadil mezi nejvíce vydělávající celebrity. V rámci taneční scéni vydělávají úplně nejvíc.

V současné době je kapela na velkém severoamerickém turné. Právě živá vystoupení patří mezi největší zážitky, které The Chainsmokers nabízí. Kombinují během nich svůj DJ um s hudebními nástroji a živím zpěvem. České fanoušky o své kvalitě přesvědčí opět v říjnu příštího roku.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!