Hans Zimmer se vrátí do České republiky. Doveze i méně známé filmové melodie

Hans Zimmer se vrátí do České republiky. Doveze i méně známé filmové melodie  

Přespříští rok čeká Prahu jeden velký hudební návrat. V české metropoli opět představí své světoznámé kompozice oscarový hudební skladatel Hans Zimmer.

Živá kapela, orchestr, pěvecký sbor a Hans Zimmer. V této sestavě si budou moci fanoušci užít skladby z oblíbených snímků, mezi nimiž nechybí Lví král, Interstellar, Dunkerk či X-Men: Dark Phoenix. Zimmer ale slibuje, že během připravovaného turné zazní i melodie, které není možné slyšet živě příliš často – například soundtrack z filmů Poslední Samuraj nebo Slzy slunce.

Do Prahy se Hans Zimmer vrátí 13. února 2021 v rámci turné Hans Zimmer Live – Europe Tour 2021. Německý skladatel odstartuje dlouhou koncertní šňůru 11. února 2021 v Berlíně, česká metropole bude hned druhou zastávkou. Vstupenky jdou do předprodeje již 8. listopadu 2019.

Hans Zimmer má na svém kontě více než 200 projektů, mezi nimiž jsou nejznámější a nejvlivnější filmové melodie všech dob. V roce 2018 získal již 11. nominaci na Oscara, a to za hudbu ke snímku Dunkerk režiséra Christophera Nolana. Během své předchozí živé show, která probíhala v letech 2014 až 2019, na sebe upozornil nejen jako na skladatele, ale rovněž jako na talentovaného hudebníka.

Foto: Dita Vollmond

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!