Podzimní turné i neformální mejdlo. Kapela Jelen láká na nabitý podzim

Podzimní turné i neformální mejdlo. Kapela Jelen láká na nabitý podzim  

Kapela Jelen má před sebou skutečně nabité týdny. Kromě podzimního turné chystá dnes již tradiční Mejdlo s Jelenem, na němž se neformálně setkává se svými fanoušky v Praze na Letné.

„Jedeme za vámi, dorazte za námi. Ještě pár letních akcí, Mejdlo s Jelenem, a pak už turné, na které vás srdečně zveme,“ těší se na podzim kapela Jelen, „každý koncert je jiný, zahrajeme písničky, které jste si vybrali, a do nebeských bran ještě naposled pozdravíme Michala Tučného.“ Na podzimních koncertech kapela zahraje pět písniček od Michala Tučného, zbytek playlistu budou tvořit songy, o nichž rozhodli fanoušci v online hlasování.

Ještě před začátkem podzimního turné, které bude pokračováním úspěšné jarní koncertní šňůry, se ale mohou fanoušci s kapelou setkat neformálně, a to na tradičním Mejdlu s Jelenem. To se uskuteční v neděli 15. září od 16.00 v restauraci Výletná. „Vemte s sebou psy, kočky, kámoše, děti, rodiče, bratrance, sestřenice, přátele i nepřátele k udobření! A taky hudební nástroje. Zahrajeme, zazpíváme, popovídáme. Bude pohoda. Jídlo a pití tam mají,“ láká Jelen.

Kapela Jelen na sebe naposledy upozornila albem Půlnoční vlak Michala Tučného, na němž představila vlastní originální aranže písní české country legendy. „Není to úplně řadové album. Je to speciál, který nás napadl právě po loňském turné. Mělo skvělý ohlas od fanoušků, atmosféra byla super a my si to ohromně užili,“ řekl v rozhovoru pro Informuji.cz zpěvák a frontman kapely Jindra Polák, „když začaly chodit emaily od fanoušků, nebylo co řešit.“

Na podzim se vydá kapela spíše do menších klubů. Jak říká Jindra Polák, chtějí dostat písničky Michala Tučného co nejblíž k lidem. Turné odstartují v Hranicích na Moravě. Následovat bude Tábor, Brno, Krnov, Jablonec nad Nisou, Plzeň či Klatovy. Koncertní šňůru završí v Praze, kde absolvují hned tři koncerty v Lucerna Music Baru. Na koncertech je doprovodí Míša Tučná i Tereza Balonová.

Jelen – Turné Půlnoční vlak

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!