Berlin Calling! Techno mág Paul Kalkbrenner dorazí do Prahy

Berlin Calling! Techno mág Paul Kalkbrenner dorazí do Prahy   

To nejlepší z berlínského techna a euforickou atmosféru slibuje koncert Paula Kalkbrennera, jenž se uskuteční již 22. srpna v pražských Žlutých lázních.

Kultovní DJ Paul Kalkbrenner patří k největším hvězdám současné taneční techno scény. Ve své tvorbě prolíná minulé, současné i budoucí prvky taneční scény. Na kontě má více než milion prodaných nahrávek a stamiliony přehrání na Spotify i na YouTube. Stal se také častým headlinerem největších světových festivalů. V roce 2018 si ho užili i návštěvníci Colours of Ostrava.

V současné době je hudebník na turné, na němž představuje svou osmou desku Parts Of Life. Ta vyšla deset let po jeho průlomovém albu Berlin Calling. Kalkbrennerovi se na něm podařilo výjimečně zachytit specifickou atmosféru tepající německé metropole. Prací s širokou škálou energií vytváří chytlavý taneční celek, který obdivují fanoušci po celém světě.

„Jeho živá vystoupení vždy působí jako kompaktní, velmi pečlivě budovaná party, v níž záměrně reflektuje všechny odbočky, smyky a experimenty ve své dosavadní tvorbě – od spontánních DJ setů v legendárních berlínských klubech před hrubé nekompromisní techno až po současné cílené, ovšem stále chytré a zábavné návštěvy tanečního mainstreamu,“ lákají na pražský koncert organizátoři.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Žluté lázně nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Žluté lázně

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!