Žluté lázně, Praha 4

Žluté lázně

Praha 4, Podolské nábřeží 3/1184

Není tu akce, kterou Žluté lázně pořádá? Přidej ji

Žluté lázně jsou unikátním prostorem s nezaměnitelnou polohou a historií.

Celková denní kapacita Žlutých lázní se pohybuje kolem osmi tisíc návštěvníků. Areál každému z nich nabízí nejen optimální podmínky ke sportovnímu vyžití, rekreaci a odpočinku, ale také jim poskytne dostatečné zázemí v oblasti gastronomie i hygieny. Součástí areálu je parkoviště pro 80 vozů. Celý areál je bezbariérový, včetně 2 bezbariérových toalet.

Nabídka sportovišť je nesmírně pestrá: fotbalová klec na písčitém povrchu, osm hřišť na pétanque, stolní tenis, venkovní šachy, nohejbal, šlapadla či loďky. Ve Žlutých lázních vyrostly pod dohledem našich nejlepších reprezentantů 4 kurty na beachvolejbal. U nás, jako jediném místě v Praze, se také nachází půjčovna unikátních a stále populárnějších dračích lodí.

Ke chloubě Žlutých lázní patří dětský koutek s brouzdalištěm, lagunou se šlapadly a mnoha zábavnými atrakcemi. Dětský koutek je díky svému vybavení a velikosti ideálním místem pro uspořádání narozeninových oslav a párty. Dámské i pánské toalety v dětském koutku jsou vybaveny přebalovacím pultem.

V areálu je k dispozici více než 1500 míst k sezení sloužících k občerstvení na pivních terasách, v Modrém baru, MINIbaru nebo v Tančírně.

Žluté lázně jsou ideálním místem, kde lze pestře, netradičně a všestranně strávit volný čas nejen ve společnosti přátel, rodiny, ale také při pořádání firemních party, teambuildingů, soukromých oslav či privátních večeří.

Při návštěvě se bezplatně připojíte po celém areálu k internetu pomocí wifi.



Žluté lázně a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknoutMáš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Žluté lázně: Napsali jsme... (více)

Žluté lázně: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)
Café Savoy Praha 5 (3.7 km)

Je libo tematický výlet po okolí?

Aktuální předpověď počasí v Praze?