Hermitage Hotel Prague, Praha 2

Hermitage Hotel Prague

Praha 2, Svobodova 1

1
Není tu akce, kterou Hermitage Hotel Prague pořádá? Přidej ji

Zažijte originální atmosféru tiskárny z počátku minulého století proměněné v moderní hotel Hermitage Hotel Prague – místo s dokonalým servisem, pohodlím a překrásným výhledem na Prahu.

Hermitage Hotel Prague je čtyřhvězdičkový hotel s neopakovatelnou atmosférou – vznikl originální přeměnou secesní tiskárny, postavené počátkem 20. století na půvabném místě pod Vyšehradem u pravého břehu Vltavy. Duch impozantní historické budovy žije dál, dnes vítá návštěvníky Prahy a vytváří pro ně pohodlné a útulné místo s moderním servisem na špičkové úrovni. I vy si tak můžete užívat veškerý hotelový komfort, a přitom si vychutnávat vzdušnou a elegantní secesní stavbu v celé její kráse. Ani na cestách totiž nemusíte slevit ze svých nároků. Rezervujte si svůj termín pobytu.

Čeká na vás překrásný výhled na panorama Prahy, můžete prozkoumat okolní čtvrť s kavárnami a restauracemi nebo si vychutnat klid nedalekého Vyšehradu. Objevujte také pulzující vltavskou Náplavku plnou barů a zahrádek. Je jen na vás, jaký bude právě váš zážitek. Nejnavštěvovanější turistické památky a historické centrum města jsou od Hermitage Hotelu Prague snadno dostupné pěšky nebo městskou hromadnou dopravou. Hotel nabízí také vlastní parkování.

Požitky pro všechny smysly - vychutnejte si to nejlepší z české i světové kuchyně i kvalitní nápoje v restauraci Type. Využívat můžete také unikátní střešní fitness s moderním vybavením i terasou s jedinečným výhledem na panorama Prahy. Ti nejaktivnější ocení také blízkost běžeckých i cyklistických tras podél Vltavy.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí

Hermitage Hotel Prague na fotkách...

Máš lepší fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Hermitage Hotel Prague: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Louvre Praha 1 (1 563 m)
Café Savoy Praha 5 (1 637 m)

Je libo tematický výlet po okolí?

Aktuální předpověď počasí v Praze?