Imagine Dragons zveřejnili animovaný videoklip k písni Birds

Imagine Dragons zveřejnili animovaný videoklip k písni Birds 

Jen měsíc poté, co vyšlo její čtvrté album Origin, představila americká kapela Imagine Dragons fanouškům zbrusu nový singl Birds. A nyní k němu zveřejnila dojemný animovaný videoklip.

Videoklip k písni Imagine Dragons režíroval Zac Wong. Fanouškům nabízí krátký animovaný film s ne tak úplně pohádkovou zápletkou. Byť by k tomu přítomnost létajících lidí mohla svádět. Nicméně děti na základních a středních školách jsou kruté a výrazné odlišnosti jen tak netolerují. A i když by se konec dal označit za dobrý, mnoho fanouškovských očí určitě nezůstane suchých.

Jednu z verzí písně Birds nazpívala kapela společně s italskou zpěvačkou Elisou. Videoklip však doprovází song bez jejích pasáží. Prim tak hraje hlas frontmana Dana Reynoldse a hudba kapely, která se za českými fanoušky ráda vrací. V Praze již Imagine Dragons vystoupili třikrát. Jeden koncert odehráli také na festivalu Colours of Ostrava v roce 2017.

Imagine Dragons na sebe poprvé výrazněji upozornili hity jako It´s Time či Radioactive. Po debutu Night Visions následovala nahrávka Smoke + Mirrors a deska Evolve, díky níž definitivně upevnili své místo na světové hudební scéně. Jejich videoklipy mají na Youtube miliardy zhlédnutí. Nejvíc bodují videa k singlům Thunder a Believer.

Jak se podaří 'animáku' k Birds se teprve uvidí. Přestože je ale k dispozici teprve pár hodin, zhlédlo ho již 2,5 milionů lidí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!