Mladá krev z prosluněné Kalifornie: half•alive přijedou do Prahy s čerstvou porcí indie popu

Mladá krev z prosluněné Kalifornie: half•alive přijedou do Prahy s čerstvou porcí indie popu 

Trio muzikantů z kalifornské Long Beach pojmenované half•alive se chystá poprvé do Česka. 31. října předvedou během evropského turné i v pražském Rock Café své písně mísící indie pop s jinými žánry.

Čerstvé rytmy RnB protkané funkem, popem, rockem i náznaky disca předvede 31. října trojice kalifornských hudebníků, která si říká half•alive. Do Prahy přijedou poprvé, Rock Café na Národní třídě bude jejich třetí zastávkou v rámci podzimního evropského turné.

Kapela vznikla roku 2017 po rozpadu skupiny The Moderates, ve které hrál frontman Josh Taylor. Po vydání prvního EP nazvaného jednoduše 3, které nahráli v netradišním studiu v hangáru v poušti Mojave, pustili do virtuálního prostoru video k singlu The Fall a singl Aawake at Night. Písně z alba měly na Spotify úspěch, ale největší slávu si získali až rok nato díky hitu Still Feel.

Video k Still Feel zaujme taneční choreografií zpěváka Taylora i celkovou kompozicí. Smlouvu s nahrávací společností si pak získali i díky vysílání singlu na National Public Radio, stanici amerického veřejnoprávního radia.

Letos v lednu vydali half•alive další singl. Arrow je plný malých hudebních překvapení jako breaků na bubny nebo syntezátorových vložek. V únoru se vydali na první turné, během kterého projeli Spojené státy, Kanadu i Spojené Království. Vystupovali v televizní show a získávají další a další chválu od médií, jako jsou slavný Billboard nebo Rolling Stone. Během léta je čekají koncerty v Autrálii a na Novém Zélandu, než se vrátí na turné po Spojených Státech, odkud poletí do Evropy, kde vystoupí i v Praze.

Vstupenky na pražský koncert v Rock Café budou k dispozici od 5. dubna za cenu 395 Kč.

Zdroj obrázku: Videostatic.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!