Souboj kuchařů na Chodově! Na food festival dorazí i Bouček nebo Jandová

Souboj kuchařů na Chodově! Na food festival dorazí i Bouček nebo Jandová 

Food festival plný chutí obsadí od čtvrtka 21. do neděle 24. března Centrum Chodov. Návštěvníky čekají bezplatné ochutnávky, slevy na nákup, workshopy i sobotní kuchařská show, kterou bude moderovat Libor Bouček. Potkáte se i se zpěvačkou Martou Jandovou, herečkou Jitkou Schneiderovou nebo moderátorkou Renatou Czadernovou.

Hlavním bodem programu food festivalu budou ochutnávky zdarma, které budou připraveny ve všední dny od 12 do 18 hodin a o víkendu mezi 11. a 19. hodinou. Návštěvníci se můžou těšit na jídlo od firem Habanero, Salad Box, Amorino, Marks & Spencer, Fruitisimo nebo La Formagerria.

Kromě degustací bude zlatým hřebem Live Cooking Show, která vypukne na kruhovém náměstí v sobotu v 15 hodin. Utkají se zde špičkoví čeští šéfkuchaři Marek Raditsch, Marek Fichtner a Miroslav Kalina. Soutěž bude moderovat Libor Bouček.

Gastronomický program pokračuje nedělní soutěží v pojídání pizzy nebo přednáškou o vaření marmelád s Romanou Šafránkovou. Vařit se bude i v závěru festivalu, kdy svůj kuchařský um předvedou foodblogerky Smoothandcooking, Sklarouvkuchyni, Catandcook, která zde bude podepisovat svou knihu, a Cukrfree.cz.

Připraveno bude také kolo štěstí s hodnotnými cenami, dětský koutek, zábavný workshop pro nejmenší, během něhož si zkusí poskládat japonské origami s motivy jídla, workshop s Danielou Salačovou s názvem NALOŽTO nebo soutěž o zajímavé dárky.

Foto archiv Centra Chodov

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!