Fenomenální kytarista Estas Tonne vystoupí v pražské Hybernii již tuto středu

Fenomenální kytarista Estas Tonne vystoupí v pražské Hybernii již tuto středu 

Charismatický hudebník ukrajinského původu označovaný za kytarového mága zavítá do Prahy již tuto středu v rámci svého Integration Tour 2019. Těšit se můžeme na dynamický koncert plný emocí a jedinečný zážitek, neboť každý z jeho koncertů je jiný a unikátní.

Estas Tonne zavítá do Prahy již potřetí. Současné Integration Spring Tour 2019 odstartuje v Trnavě na Slovensku 4. března a již o dva dny později, 6. března, se můžeme těšit na pražský koncert v Divadle Hybernia. Tour pak bude pokračovat po celé Evropě, aby se 4. května uzavřelo v Istanbulu.

Jeho hudba je odrazem mnoha různých přístupů a stylů. Je spojením klasické hudební formy, techniky flamenka, cikánských kořenů na zvukovém pozadí latiny a elektronické hudby – paleta stylů, které se skoro neviditelně prolínají z jednoho do druhého, aby nakonec často překvapily konečným harmonickým zvukovým projevem, který je na každém z koncertů vždy nový a unikátní.

Hudba je však pro tohoto fenomenálního kytaristu i něčím více než pouhým cílem. Vnímá ji jako osvobozující prostředek uvolňující nekonečný lidský potenciál k poznání sama sebe i okolního světa.

Koncert začíná v 19 hodin, již od 18 hodin však můžete ve foyer Divadla Hybernia navštívit minimarket s originálními výrobky a vegetariánským občerstvením. K dispozici bude rovněž divadelní kavárna.

Estas Tonne. Foto: estastonne.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Hybernia

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!