Kapela Dropkick Murphys se vrátí do Prahy! Chystá se vyprodat Tipsport Arénu

Kapela Dropkick Murphys se vrátí do Prahy! Chystá se vyprodat Tipsport Arénu  

Minulý rok beznadějně vyprodala Malou sportovní halu. Letos se americká kapela Dropkick Murphys do české metropole vrátí, aby úspěch zopakovala ve větších prostorách Tipsport Arény. Fanoušci se další nálože energického punku dočkají 11. června.

Kapela Dropkick Muprhys, která začínala v bostonském klubu The Rathskeller, ušla od svých počátku skutečně dlouhou cestu. Již více než dvacet let cestuje po celém světě, kde vystupuje nejen na vlastních sólových koncertech, ale rovněž na prestižních světových festivalech. Přesto členové skupiny tvrdí, že tyto cesty jen posilují jejich lásku k rodnému Bostonu.

Na svém kontě má kapela již devět studiových alb. Doposud poslední s názvem 11 Short Stories of Pain & Glory vyšlo na počátku roku 2017 a Dropkick Murphys prostřednictvím ní zahájili třetí desetiletí své existence. Cílem bylo natočit nahrávku, která všechny překvapí. A podle ohlasů, které se po vydání objevily, se jim to povedlo!

„Ve světě to teď vypadá hodně divně, ale vy se tím nesmíte nechat umlátit,“ říká k desce frontman Kenneth Casey, „jediný způsob, jak přežít, je užít si života a dostat z něj co nejvíc. A o tom je tahle deska. Existují dobré časy, existují špatné časy, existují šťastné časy, existují smutné časy. Během čtyřiceti minut poslechu tohle všechno zažijete. Do každé naší desky včetně téhle nejnovější jsme dali svá srdce a duše. Jinak to prostě nejde." 

Pražský koncert odehraje kapela 11. června v Tipsport Aréně. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 900 korun. Pokud nějaké lístky zbydou, zájemci je seženou i na místě, avšak za vyšší cenu 1050 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!