Americana znovu počesku. The Offspring příští rok vystoupí na hradě Loket a v Brně

Americana znovu počesku. The Offspring příští rok vystoupí na hradě Loket a v Brně 

Hned dvojnásobnou radost přichystala pro své české fanoušky kalifornská partička The Offspring. Na oslavu čtvrt století Rock for People ji organizátoři festivalu pozvali znovu do srdce Evropy.

Málokteré texty znají příznivci osmdesátkové a devadesátkové hudby tak, jako ty z pera kapely The Offspring. Skladby Pretty Fly (For A White Guy), The Kids Aren't Alright či Self Esteem opět zazní v Česku 20. srpna příštího roku na hradě Loket a následně o den později na brněnském výstavišti.

Dvojnásobnou porci amerického punkrocku naplánovali na rok 2019 organizátoři festivalu Rock for People na oslavu pětadvaceti let jeho existence. Dexter Holland a spol. zahráli právě poblíž Hradce Králové jako headlineři před dvěma lety. Loni pak navštívili se svou show i českou metropoli.

The Offspring založili kytarista Dexter Holland s basistou Gregem Krieselem v polovině 80. Let pod názvem Manic Subsidal. První úspěchy kalifornští hudebníci slavili v roce 1994 s vydáním třetího studiového alba Smash, kterého se prodalo 12 milionů kusů. Největší sbírka hitů však pravděpodobně obsahuje deska Americana, které rezonovala i u českých fandů. Vstupenky na oba koncerty jsou již v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!