Již za pár dní ovládne Malou sportovní halu americký punk rock. Do Prahy se vrátí The Offspring

Již za pár dní ovládne Malou sportovní halu americký punk rock. Do Prahy se vrátí The Offspring  

Už za necelý týden dorazí do české metropole americká legenda punk rocku. V Malé sportovní hale vystoupí kapela The Offspring, která na konci minulého století dostávala fanoušky hity jako The Kids Aren’t či Self Esteem.

Prahu tak čeká návrat další formace, která dokázala oblbnout srdce českých punk-rockových fanoušků především na přelomu tisíciletí. Kalifornští The Offspring zahrají v rámci svého evropského turné totiž rovněž v pražské Malé sportovní hale, a to již ve středu 23. srpna. Spolu s nimi dorazí také dánsko-švédská kapela New Drive a britští The Bottom Line.

A na jaké songy se mohou návštěvníci těšit? Organizátoři koncertu prošli playlisty dosud odehraných koncertů letošního turné a přináší několik zajímavých postřehů. V průměru kapela odehrála 19 tracků během jednoho vystoupení. Jejích výběr se sice koncert od koncertu mění, ale ty největší hity zůstávají. Ani Prahu by tam neměly minout songy jako You Are Gonna Go Far, Baby, All I Want, Come Out and Play, Staring at the Sun, Want You Bad a další.

"Zajímavostí je, že v šesti z devíti případů se v playlistu kapely objevuje coverveze skladby Seven Nation Army americké kapely White Stripes," dodává pořadatelská agentura CharmMusic. 

Vůbec poprvé vystoupila americká kapela The Offspring v České republice v roce 1998, kdy odehrála koncert v dnes již neexistujícím pražském klubu U zoufalců. V dnes již téměř zapomenutém podniku si na konci devadesátých let zahrály i kapely, jako jsou Agnostic Front a Chumbawamba. Dosud poslední koncert oblíbených punkrockerů se uskutečnil minulý rok na festivalu Rock for People.  

Během své hudební kariéry, která začala již v roce 1984, odehráli The Offspring více než 1100 vystoupení po celém světě. Na svém kontě mají devět studiových alb, jichž se prodalo přes 40 milionů kopií. Jejich zlomovým albem se stala nahrávka Smash z roku 1994, poslední desku vydali v roce 2012 s názvem Days Go By.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!