DJ Carl Cox se v září vrátí po šesti letech do Česka. Na celý víkend

DJ Carl Cox se v září vrátí po šesti letech do Česka. Na celý víkend 

Poté, co Carl Cox vyprodal v roce 2013 brněnskou hokejovou halu, se „král elektrické scény“ vrací do Česka. V září v Praze stráví rovnou celý víkend, kdy odehraje dva koncerty v SaSaZu v rámci akce APOKALYPSA.

Jeden z nejoblíbenějších světových dýdžejů, Carl Cox, se v září vrátí do Česka. V Praze vystoupí hned dvakrát. Specialista na techno a DJ, kterému se už léta daří roztančit každého na parketu, se sem vrátí po šesti letech, kdy tady vyprodal hokejovou halu. „Carl Cox na naši nabídku nakonec kývl také proto, že Prahu miluje,“ říká Dalin Vajčner, promotér akce.

Carl Cox, DJ a „techno král“ pocházející z Barbadosu, už za mixážním pultem tráví více jak třicet let, přesto však neztrácí náboj. Jeho dvě pražská vystoupení v SaSaZu 6. a 7. září uvítají navíc speciální hosty jako španělské techno DJe Uner, birtského producenta Erica Powella, Cristiana Varena či domácího Lucca. Koncerty proběhnou v rámci akce APOKALYPSA, která navíc tou dobou bude slavit 20. narozeniny.

 

Carl Cox se poprvé na hudební scéně objevil v 80. letech. V roce 1986 se přestěhoval do Brightonu, kde hrával po klubech. Proslavil se o dva roky později, kdy zapojil do setu třetí gramofon, což bylo do té doby u DJ nevídané. Získal díky tomu přezdívku „třígramofonový mág“. Koncem 90. let vyhrál první ročník ankety o světového DJ roku časopisu DJ Mag, od té doby se stále drží v její první desítce.

Vstupenky se pohybují od 790 Kč za regular 1. fáze až po 1990 Kč za vstup VIP, který zahrnuje přístup na VIP balkony a do Lounge baru, VIP šatnu, vyhnutí se frontám a místo k sezení. Akce proběhne pod projektem APOKALYPSA. Více informací o akci najdete na facebookové události.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

SaSaZU nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: SaSaZU

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!