Alice Phoebe Lou dorazí do Česka předvést svůj svérázný přístup k hudební tvorbě

Alice Phoebe Lou dorazí do Česka předvést svůj svérázný přístup k hudební tvorbě  

Bluesově folkový sound, pozoruhodný zpěv a syrový projev. S tím se může pochlubit svérázná hudebnice Alice Phoebe Lou, které dal její důsledně nezávislý přístup k hudbě tvůrčí jistotu. Svůj hlas spolu s ořezaným hudebním doprovodem přijede předvést v dubnu do Prahy.

Alice Phoebe Lou vyrůstala na svazích hor v Jižní Africe. Již v dětství poslouchala desky svých rodičů a v místní waldorfské škole se nořila do divadla, umění a hudby. Již tehdy v ní klíčila touha po nezávislosti a věnování se hudbě nejrůznějších stylů. V šestnácti letech se pak talentovaná hudebnice vydala do Evropy.

Hudební zkušenosti začíná sbírat na ulicích evropských měst. Vystupuje v Paříží i v Amsterdamu. Následně se vrací do Jižní Afriky, aby dostudovala školu. Ihned poté ale odjíždí opět do Evropy, nakonec zamířila do Berlína, jehož tvořivou atmosférou je nadšená. Koncertováním na ulicích získávala Alice stále více fanoušků a začala spolupracovat s jazzovými i elektronickými hudebníky.

Brzy vydala své první EP Momentum, na němž spolupracovala s pěti producenty. Následovaly komorní koncerty po Evropě i předskakování takovým interpretům, jako je třeba Rodriguez. Debutové studiové album Orbit, které nabízí devět mírně jazzových a eklektických skladeb, vydala v roce 2016.

Svou tvorbu nyní přijede Alice Phoebe Lou představit také českým fanouškům, a to 28. dubna 2019 do Futurum music Baru. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 390 korun. V den konání se cena jednoho lístku na místě vyšplhá na 450 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!