The Soft Moon přiveze do Prahy svou desku plnou osobních démonů

The Soft Moon přiveze do Prahy svou desku plnou osobních démonů  

Luise Vasqueze, jediný stálý člen skupiny The Soft Moon, chystá na příští rok koncert v české metropoli. Představí na něm své aktuální démonické album Criminal, na němž zpracoval své nejniternější pocity.

S aktuální nahrávkou a nejnovějšímu skladbami dorazí The Soft Moon, respektive Luise Vasqueze, do České republiky. Fanoušci se ho dočkají 17. března 2019, kdy vystoupí v pražském Foturum Music Baru. Návštěvníci se mohou těšit na jeho hudbu, v níž kombinuje strojové beaty krautrocku a postpunkové dekonstrukce se zaříkáváním perkusí.

Vasqueze je původem z Kalifornie, nyní ale žije v Berlíně. Svou desku Criminal považuje za jakousi zpověď. Ústředním tématem alba je optikou zahanbení a viny viděné dětství a dospívání talentovaného hudebníka. Jedná se o boj zdravého rozumu se sebenenávistí, nejistotou a možnou přeměnou toho všeho v člověka, kterého umělec tolik nenávidí.

"Vina je můj největší démon a od dětství mě pronásleduje. Vše, co dělám, mě utvrzuje v přesvědčení, že jsem vinen," přibližuje nahrávku The Soft Moon, "konceptem alba 'Criminal' je zoufalý pokus najít úlevu jakousi zpovědí, přiznáním mých chyb a obviněním druhých z chyb, které měly dopad na mě."

Na svém kontě má The Soft Moon již čtyři studiová alba. Zatímco první dvě - eponymní The Soft Moon a Zeros - se nesly spíše v instrumentálním duchu, na desce Deeper Vasquez zpívá a texty začínají být stejně důležité, jako je hudba. Na Criminal je pak zřetelné hudebníkovo zaujetí texty i vokály.

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 390 korun. Na místě v den konání koncertu se pak cena jednoho lístku vyšplhá na 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!