Adventní nadílka festivalu Rock for People pokračuje! Do Hradce dorazí i Kodaline

Adventní nadílka festivalu Rock for People pokračuje! Do Hradce dorazí i Kodaline  

Festival Rock for People pokračuje v otevírání políček svého jedinečného adventního kalendáře. V nich už se objevily formace jako Bring Me The Horizon, The Subways, Rudimental LIVE či Mig 21. Nyní se k interpretům přidává také irská indie rocková kapela Kodaline.

Tak vydatný hudební prosinec pro své fanoušky nepřipravil žádný z jiných českých hudebních festivalů. Každý prosincový den se fanoušci dozví nového z interpretů, kteří dorazí na příští ročník festivalu Rock for People. Nejnovější posilou se vedle již oznámených jmen stala i jedna z nejpopulárnějších irských kapel Kodaline, která od své první nahrávky In a Perfect World ušla pořádný kus cesty.

"Hodnější kluky než ty z Kodaline na tomhle festivalu nepotkáte," představují skupinu organizátoři festivalu, "znají se od dětství. První písně Kodaline vznikly v jejich dětských pokojíčcích na kytaře a u klavíru. A tyhle budoucí globální hity testovali mladí Irové v ulicích domovského Dublinu." Na Rock for People dorazí kapela se svými největšími hity i s písněmi z poslední nahrávky Politics of Living, jako jsou Follow Your Fire či Head Held High.

Na své si na festivalu přijdou ale i fanoušci říznější hudby. Ty potěší nejen energická trojice The Subways, ale rovněž post-hardcoroví Our Last Night z USA, australští The Amity Affliction či britští Don Broco. Sestavu doplňují již dříve oznámení Bring Me The Horizon, Rudimental LIVE, Mig 21, Pale Waves, Tom Grennan, Acute Doe a Shoshin.

Festival Rock for People letos oslaví již 25. ročník. Konat se bude hned na začátku prázdnin, a to od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to v současné ceně 1690 korun. K dispozici jsou i VIP vstupenky a výhodné balíčky vstupenek pro skupiny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!