Rock for People hlásí první jména. Láká na Bring Me The Horizon, The Subways i Mig 21

Rock for People hlásí první jména. Láká na Bring Me The Horizon, The Subways i Mig 21 

Festival Rock for People připravil pro fanoušky skutečně neobvyklý adventní kalendář. V každém jeho políčku je jeden z interpretů, který dorazí na další festivalový ročník! A hned 1. prosince čekalo na fanoušky skutečně velké jméno – kapela Bring Me The Horizon.

„Kapelu jsem měl dlouho v hledáčku a přáli si ji naši fanoušci,“ říká o prvním headlinerovi ředitel festivalu Michal Thomes, „jsem rád, že se nám právě Bring Me The Horizon, kteří si stejně jako naše dramaturgie ráda hraje se současnými hudebními styly a kontrasty, povedlo získat právě pro naši pětadvacátou sezónu.“ Populární britská kapela navíc příští rok oslaví 15 let na hudební scéně. A slavit tak bude i s fanoušky v Hradci Králové.

Z Británie dojede na Rock for People také indie rocková formace The Subways, která je již nepostradatelnou součástí českých hudebních festivalů. Hraje již od roku 2003 a od té doby získává oblibu u stále většího počtu fanoušků. Prvním představeným českým jménem je bláznivá partička kolem Jiřího Macháčka MIG 21. A chybět nebude ani drum and bassová britská formace Rudimental.

Hudební adventní kalendář odtajnil i dvě talentované naděje britských ostrovů. Rock for People nabídne koncert svérázného hudebníka a kytaristy Toma Grennena. “Sympaťák s přelámanou čelistí a školou hraní po britských pubech je želízkem v ohni. Jeho drnčivý, naléhavý hlas a inteligentní pop víří vody světového hudebního průmyslu od roku 2016,“ lákají organizátoři.

Chybět nebudou ani goth-popoví Pale Waves v čele se zpěvačkou Heather Baron-Gracie. „Zní jakoby černí The Cure zpívali hlasem Taylor Swift a najdeme spojitost s tanečním soundem The 1975. Dvě mladé dámy a dva mladíci perfektně pasují do rámce smutných písniček, na které se vesele tancuje,“ dodávají pořadatelé.

Festival Rock for People proběhne od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Láká na koncerty více než sta kapel zahraniční i domácí hudební scény. Vstupenky jsou k dostání již nyní v internetovém předprodeji, a to od 1 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!