Kapela Jamiroquai doveze do Prahy svou funkovou galaxii

Kapela Jamiroquai doveze do Prahy svou funkovou galaxii  

V roce 2017 pařila britská partička Jamiroquai na festivalu Colours of Ostrava. Nyní se vrací do České republiky, aby fanouškům nabídla samostatný koncert.

Již šestadvacet let putuje kapela Jamiroquai svou galaxií funku. A během této energické cesty dosáhla již mnoha pozoruhodných hudebních úspěchů. Na svém kontě má osm studiových alb, kterých se dosud prodalo přes 26 milionů po celém světě. Partička, která nikoho nenechá sedět v koutě, získala cenu Grammy a byla nominována na Brit Awards. Záznam má dokonce v Guinnessově knize rekordů, a to za nejprodávanější funkové album všech dob.

Jamiroquai, v jejímž čele stojí výjimečný zpěvák a skladatel Jay Kay, vznikla v roce 1992 a díky svému ‚funku budoucnosti‘ se stala jednou z nejúspěšnějších hudebních formací vůbec. Když vydali své debutové album Emergency on Planet Earth, vytvořili i svůj vlastní hudební žánr, díky němuž ovlivnili mnohé z dnešních aktuálních umělců a kapel. Fanoušky má mezi takovými interprety, jako jsou Chance the Rapper, Pharrell, Tyler and Creator či Jungle.

Kapela Jamiroquai, jejíž název nyní odkazuje na indiánský kmen Irokézů, potěšila české fanoušky oznámením pražského koncertu. Ten se uskuteční 25. května 2019 ve vysočanské O2 areně. Vstupenky na koncert jdou do předprodeje 7. prosince ve 14 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 590 do 2 190 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!