Francouzský trh i divadlo. Zahájit advent můžete příští víkend na Novoměstské radnici v Praze

Francouzský trh i divadlo. Zahájit advent můžete příští víkend na Novoměstské radnici v Praze 

Historické prostory Novoměstské radnice v Praze ožijí o víkendu od 1. do 2. prosince adventním trhem. Kromě nabídky hraček, řemeslných výrobků či originálů od designérů se můžete těšit i na divadelní či pěvecká představení. Na děti čeká největší modelové kolejiště v hlavním městě.

Novoměstská radnice se již pošesté naladí do vánoční atmosféry. O prvním adventním víkendu zde návštěvníky mezi 10. a 18. hodinou přivítají stánky adventního trhu, které nabídnou hračky, regionální i řemeslné výrobky či originály od designérů a výtvarníků.

Zájemci se také můžou zaposlouchat do písní v podání dětských pěveckých sborů nebo do bubnové performance Petra Šušora. Pro děti budou přichystány dílničky a také nejdelší funkční vlakové kolejiště v Praze.

Stálicí Novoměstského adventu je francouzský trh na nádvoří plný tamějších delikates a nápojů. Novinkou je rozšíření Tajemné Šatlavy, která opět nabídne instalaci svítících objektů od výtvarnice Evy Nečasové nazvanou Nočním lesem – její součástí budou tentokrát nové svítící houby, samorosty, brouci i duchové.

Program tradičně láká i na divadelní inscenace. Tentokrát na Novoměstskou radnici zavítá jihočeské Divadlo Dokola a pražský soubor Lokvar. Vstup na akci je zdarma.

Foto archiv NR

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Novoměstská radnice v Praze nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!