Michael Bublé vydal novou nahrávku. Po pěti letech se s ní vrátí i do Prahy

Michael Bublé vydal novou nahrávku. Po pěti letech se s ní vrátí i do Prahy 

Kanadský zpěvák Michael Bublé oznámil fanouškům termíny koncertního turné, na němž představí svou novou nahrávku Love. Tu vydal jen před pár dny – 16. listopadu.

Z nové nahrávky pochází singly When I Fall in Love, Love You Anymore a Such A Night. I těchto písní se dočkají návštěvníci koncertního turné, na němž Michael Bublé svou poslední desku představí živě. Mezi termíny tour nechybí ani Česká republika. Držitel čtyř cen Grammy dorazí do Prahy 17. září 2019, kdy vystoupí v O2 areně.

Do České republiky se oblíbený zpěvák vrátí po dlouhých pěti letech od svého posledního koncertu. Kanadský hudebník se vrátil na hudební pódia po delší přestávce letos v srpnu, kdy odehrál koncerty v Dublinu, Londýně a v Sydney, kde vystupoval před 150 tisíci návštěvníky.

„Je to člověk, který má publikum omotané kolem prstu. Jeho nezaměnitelný hlas uhrane všechny přítomné,“ popisuje zpěváka, jenž má za sebou pět vyprodaných světových turné a na svém kontě desítky milionů prodaných nahrávek, Sydney Morning Herald. „Bublému se podařilo prodchnout svými zlatými hlasivkami celou řadu těch nejklasičtějších písní v historii pop music,“ dodává Daily Telegraph.

Vstupenky na koncert jdou do prodeje 23. listopadu od 10 hodin. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 1 990 do 3 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!