Klobouk dolů. Operní pěvec Štefan Margita přichystal charitativní pražský koncert s hosty

Klobouk dolů. Operní pěvec Štefan Margita přichystal charitativní pražský koncert s hosty 

Slovenský tenorista působící na světových operních scénách zve na charitativní vystoupení v rámci projektu Klobouk dolů. V doprovodu klavíristky Kateřiny Bachmannové s hosty Kristýnou Vylíčilovou a Hanou Maciuchovou vystoupí 23. listopadu v Kostele svatých Šimona a Judy.

Pomoci lidem s onkologickým onemocněním má za cíl benefice slavného zpěváka Štefana Margity v druhém ročníku akce s názvem Klobouk dolů. Vánoční koncert je nejen pomyslnou pomocnou rukou, ale i poděkováním všem, kteří se o pacienty starají. 

Oblíbený umělec působící na scénách nejslavnějších operních domů (např. v milánské La Scale, londýnské Covent Garden či newyorské Metropolitní opeře) vystoupí se směsí vánočních melodií. Na klavír Margitu doprovodí klavíristka Kateřina Bachmannová. Jako speciální host zazpívá sopranistka Kristýna Vylíčilová. Herečka Hana Maciuchová ozdobí večer recitací Leporela básní o lásce.

Koncert čeká díváky 23. listopadu v 19 hodin v Dušní ulici v Praze v krásných prostorech Kostela svatých Šimona a Judy. Výtěžek z prodeje lístků poputuje za pacientkami s diagnózou rakoviny prsu.

Klobouk dolů je společným snažením organizací PROJEKT 35 a DIALOG JESSENIUS, které se zabývají péčí o pacientky s karcinomem prsu a informováním široké veřejnosti o závažných onkologických onemocněních obecně.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!