Vánoční charitativní koncert Štefana Margity

Vánoční charitativní koncert Štefana Margity

Adresa:

Praha 1, Dušní

Termín: 23.11.2018
Vstupné:

1000 kč

23listopad pátek 19:00

Žánr: koncertyklasická hudba vánoce


Kostel svatých Šimona a Judy na pražském Starém Městě bude 23. listopadu hostit koncert operního pěvce Štefana Margity a jeho uměleckých přátel. Vystoupení je součástí projektu „Klobouk dolů“, jehož smyslem je ocenit onkologicky nemocné, jejich blízké i ty, kteří o ně pečují. Charitativní koncert pořádají společnosti Dialog Jessenius a Projekt 35.

Vánoční charitativní koncert Štefana Margity uzavře program druhého ročníku projektu „Klobouk dolů“. Ten společně organizují Dialog Jessenius a Projekt 35. Akce je poctou onkologicky nemocným pacientům a poděkováním všem, kteří o ně pečují a kteří jim pomáhají, obzvlášť lékařům a zdravotním sestrám z onkologických zařízení.

Oblíbeného tenoristu Štefana Margitu, který působí na scénách nejslavnějších operních domů např. v milánské La Scale, londýnské Covent Garden i v newyorské Metropolitní opeře zazpívá směs vánočních melodií za doprovodu jeho dvorní klavíristky Kataríny Bachmannové, pedagožky pražské HAMU a uznávané koncertní a operní hudebnice. Dalším hostem benefičního večera bude herečka s podmanivým hlasem Hana Maciuchová, která vystoupí s Leporelem básní o lásce. A zazpívá také Kristýna Vylíčilová, mladá sopranistka, jenž je častým hostem českých i slovenských operních scén.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Praha 1

Podobné akce