Tomáš Kačo: My Songbook – solo piano recital

Tomáš Kačo: My Songbook – solo piano recital

Adresa:

Valašské Meziříčí, Sokolská 143

Termín: 9.6.2024 v 16:00 hod. (neděle)
Vstupné:

200 Kč, 400 Kč, 500 Kč

9červen neděle 16:00

Žánr: koncertyjazz klasika vážná hudba lidová hudba folklore Valašské Meziříčí

Umělci: Tomáš Kačo


V neděli 9. června v 16.00 zahraje v ZUŠ B-Art svůj recitál z turné My Songbook světově uznávaný klavírista Tomáš Kačo. Novojičínský rodák představí posluchačům originální variace českých klasik, jako jsou Holubí dům, Tulácké ráno či Dej mi víc své lásky, které ho provázely od dětství. Životní příběh Tomáše Kača je cestou odhodlaného a talentovaného samouka, kterému se přes studium na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a pražské HAMU podařilo stát se vynikajícím studentem na renomované Berklee College of Music v Bostonu.

Po studiu na prestižních hudebních školách žije v Los Angeles a otevřeně říká, že chce inspirovat další romské talenty po celém světě. Jeho podpisový styl je fúzí klasiky, jazzu a romské hudby. Kritika ho označuje za hudebního vizionáře, jehož přístup k hudbě je jako dech nového života.

Tomáš ale není jen klavíristou, je také skladatelem a aranžérem, který dokáže hudbu přenášet do různých světů. Pojďte s námi zažít večer, kde Tomáš Kačo svou jedinečnou hudební tvorbou otevře nové hudební horizonty.

Podobné akce

24květen pátek 19:00

Repete 90

, náměstí Práce 2512, 760 01 Zlín Koncert

21březen pátek 20:00

Tros Discotequos

, Boršická 1313 Koncert