Kapely Walda Gang a Alkehol odstartovaly společné turné

Kapely Walda Gang a Alkehol odstartovaly společné turné 

Oblíbené české partičky Walda Gang a Alkehol se rozhodly v říjnu a listopadu spojit své síly a vyrazit na společné turné. Během něj navštíví Valašské Klobouky, Hořovice, Kolín a další česká města.

Nejen kapela Walda Gang, ale také celá česká rocková scéna utrpěla v září tohoto roku velkou ztrátu. Zemřel totiž zakladatel skupiny a frontman Vláďa Šafránek, který je známý také jako dlouhodobý zpěvák kapely Harlej. V čele Walda Gangu ho tak naplno nahradil zpěvák Miro Šmajda, jenž s bláznivou formací vystupoval kvůli Šafránkovo zdravotním komplikacím již dříve.

Rockový revival Waldemara Matušky, který se proslavil nejen svými jedinečnými předělávkami klasických hitů, ale také bláznivou show, se rozhodl na několik následujících týdnů spojit síly s další oblíbenou kapelou Alkehol. Ta na koncertech představí songy z čerstvé nahrávky Sudová přitažlivost, kterou vydala 21. září. V pořadí již sedmnácté album skupiny nabízí fanouškům dvanáct nových skladeb a bonusovou píseň Rockeři, jež vznikla k loňskému 25. výročí Alkeholu. Hostují na ní i Petr Janda a Josef Vojtek.

Společné turné odstartovaly kapely již na konci září v Hořicích. Další koncert následoval na počátku října v Prostějově. Ve společné koncertní šňůře budou pokračovat již 19. října ve Valašských Kloboucích a 20. října v Hořovicích. Následovat budou Moravský Krumlov, Kolín, Stříbro, Sušice, Jindřichův Hradec a Mrákov.

Vstupenky na jednotlivé koncerty jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.

Nadcházející termíny společné turné:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!