Minulý rok vyprodali pražskou Sedmičku. Nyní se Algiers chystají do Lucerna Music Baru

Minulý rok vyprodali pražskou Sedmičku. Nyní se Algiers chystají do Lucerna Music Baru  

Londýn, Atlanta a New York. To je spojnice, kterou vytváří členové kapely Algiers, kteří přijedou do České republiky představit svou druhou studiovou nahrávku The Underside Of Power.

Algiers vydali svou druhou desku jako známku odporu a chtějí s ní dobýt celý svět. Talentovaná čtveřice se hudebně hlásí k mnoha svým inspirativních vzorům. Mezi nimi nechybí Big Black, Wendy Carlos, John Carpenter, Cybotron, The Four Tops, Portishead a mnozí další. Jejich hudba nabízí kombinaci jižanského rapu, severního soulu, gospelu, IDM, industriálu, grimu i itala.

Nové album nahrávala kapela především v Bristolu, a to spolu s jejím duchovním rádcem Adrianem Utleyem ze zmiňovaných Portishead, který jí propůjčil rovněž celou řadu svých syntezátorů. „Titulní skladba zní jako by se spojili Suicide a The Temptations. Je to chytlavý výbuch vzteku sahající do sedmdesátých let,“ říkají pořadatelé show.  

Algiers nejsou pro Pražany žádnými nováčky. Minulý rok vystoupila kapela ve strahovském klubu 007. „Jejich vystoupení se podobalo výbušnému Molotov koktejlů,“ popisují hudební zážitek pořadatelé. Tentokrát dorazí do Lucerna Music Baru, a to 16. února 2019. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 490 korun. Na místě v den konání koncertu si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!