Tři sestry a Slobodná Európa oslaví výročí vzniku Československa na společné koncertní šňůře

Tři sestry a Slobodná Európa oslaví výročí vzniku Československa na společné koncertní šňůře  

100 let punkové republiky. Tak zní název připravované koncertní šňůry, kterou pro své fanoušky chystá česká kapela Tři sestry a slovenská formace Slobodná Európa.

Letošní významné výročí od založení Československa se každý rozhodl oslavit jinak. Někdo pořádá festivaly, jiný výstavy či speciální divadelní produkce. Kapela Tři sestry v čele s Lou Fanánkem Hagenem vsadila na to, co umí nejlépe - na turné. “Radegast tour je zdárně za námi, ale truchlení rozhodně není na místě. Další šňůra je v dohlednu a navíc nabude mezinárodního charakteru,” představuje chystané turné skupina, která k sobě přizvala slovenskou partičku Slobodná Európa.  

Zatímco Tři sestry odtajní během dvouhodinového koncertu své právě dodělané album, které bude na místě k zakoupení, Slobodná Európa se návštěvníkům představí v nové sestavě. Během turné se po jejich boku poprvé objeví baskytarista Laco Lučenič. “Myslím, že to bude velká paráda, on je nenormální basák a chce si ještě na stará kolena zahrát rock and roll,” těší se zpěvák Whisky. 

“Tenhle rok jsme toho v České republice moc nenahráli. Jedním z mála našich výletů za hranice byl festival Rock na valníku. Na podzim ale tento deficit odstraníme. Čeká nás 12 koncertů s kapelou Tři sestry. A všechny v České republice,” láká na koncerty Slobodná Európa. 

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.  

Foto: facebook.com 

Termíny 100 let punkové republiky: 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!