Talentovaný hudebník Yungblud vystoupí v lednu v Praze. Doveze i svůj úspěšný debutový hit

Talentovaný hudebník Yungblud vystoupí v lednu v Praze. Doveze i svůj úspěšný debutový hit  

Dominic Harrison alias Yungblud působí poslední dobou nejen na anglické hudební scéně jako zjevení. Talentovaný hudebník si hned svým debutovým singlem I Love You, Will You Marry Me vysloužil přízeň diváků i kritiky. Nyní se chystá na koncert do České republiky.

Yorkshirský hudebník Yungblud je multiinstrumentalista. Kytaru, basu, piano i bicí držel v rukách již ve věku dvou let, v deseti letech začal psát své vlastní písně. Ovlivněn kapelami, jako jsou The Clash, Arctic Monkeys či N.W. A., se přestěhoval do Londýna, aby nastartoval svou hudební kariéru. A jak se zdá, zatím se mu to daří výborně.  

Kritiku i fanoušky totiž dokázal okouzlil svým vůbec prvním singlem I Love You, Will You Marry Me, který vychází ze skutečného příběhu stojícímu za slavným graffiti nápisem na sídlišti Park Hill v Sheffildu. Slavný nápis I Love You Will U Marry Me napsal na most v této čtvrti Jason pro Clare. Pár se ale nakonec nevzal, rozešel se po třech měsících po této žádosti o ruku. Clare později zemřela na rakovinu. 

Jednadvacetiletý hudebník vydal v červenci své debutové album 21st Century Liability, které představoval fanouškům na velkých letních festivalech, jako jsou Rock Am Ring, Pukkelpop, Lollapalooza či Reading & Leeds. Zavítal také na slovenský festival Grape. Nyní Yungblud dorazí i do České republiky. Fanoušci se ho dočkají 23. ledna ve Futuru, kam se jeho koncert přesunul po bleskově vyprodané kapacitě Café V lese. Vstupenky jsou v prodeji za 290 korun, na místě si pak zájemci ještě o stovku připlatí. 

Foto: Facebook.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!