Bryan Adams se vrací do České republiky. Tentokrát dorazí do Ostravy

Bryan Adams se vrací do České republiky. Tentokrát dorazí do Ostravy  

Již více než tři desítky let koncertuje kanadský zpěvák Bryan Adams po celém světě. Své zásadní hity dorazí opět představit i do České republiky. Tentokrát se ho dočkají fanoušci v Ostravě, kam dorazí 29. listopadu 2018.

Summer of 69, Run To You, 18 ’Til I Die, It’s Only Love či Somebody či Everything I Do (I Do It For You). To jsou písně, které spolu s dalšími hity udělaly z Bryana Adamse jednoho z nejlepších rockových zpěváků. Svůj hudební um naposledy předvedl minulý rok v Brně. Nyní se vrací nejen se svými zásadními skladbami, ale rovněž se songy z poslední nahrávky Get Up!, kterou nahrával spolu se svým dlouhodobým spojencem Jimem Vallancem v průběhu několika let. 

Bryan Adams na svém posledním albu, jenž vyšlo v roce 2015, opět kombinuje své dvě tváře. Na jedné straně nechybí nádherné pomalé písně a balady, v nichž plně vynikne jeho romantická povaha, na straně druhé v sobě opět probouzí nestárnoucího rockera, jenž se nelekne svižných a energických songů. Kromě desky Get Up! nabídl v poslední době hudebník svým fanouškům i kompilaci Ultimate, na níž nechybí ty nejdůležitější skladby z období mezi lety 1980 a 2017 ani dvě nové písně Ultimate Love a Please Stay

Na talentovaného sympaťáka, který si nepotrpí na kostýmy a na pódium často přichází oblečený do modrých džínů a bílého trika, se mohou fanoušci těšit již 29. listopadu. Toho data vystoupí se svou elektrickou kytarou v ostravské Ostravar Aréně. Vstupenky jsou do prodeje 14. srpna od 10 hodin. K dostání budou v cenovém rozmezí od 1 490 do 2 390 korun. Koncert je koncipován jen na sezení, proto bude jeho kapacita výrazně snížena.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Ostravar Aréna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Ostravar Aréna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!