Desperados Highjump láká na profesionální skoky do vody, na placáky i bohatý hudební program

Desperados Highjump láká na profesionální skoky do vody, na placáky i bohatý hudební program 

Slunce praží, teploty výrazně převyšují třicítku a v rozpálených městech se člověk jen těžko může pořádně nadechnout. Co je v takové situaci lepší, než vyrazit o víkendu někam k vodě? A co teprve když při tom můžete zhlédnout otevřené mistrovství České republiky v cliffdivingu nebo si užít nadupaný hudební program?

V lomu v Hříměždicích se 3. a 4. srpna uskuteční již devatenáctý ročník akce Desperados Highjump, která i letos láká na světovou skokanskou špičku vrhající se do vody z výšky až 30 metrů i na hudební program na několika pódiích. Návštěvníci se dočkají třeba britsko-německého djského a producentského dua Smash Hifi v čele s Leeroyem Thornhillem, který působil deset let v legendárních The Prodigy. Chybět nebude ale ani DJ Wich, Prago Union, Smack, Fast Food, Apple Juice, DJ Friky s Martinem Svátkem, Kapitán Demo a další.  

Do Hříměždic se samozřejmě opět sjedou ti nejlepší skokané z celého světa, kteří budou závodit ve skocích na 12, 16 či 20 metrů. Hlavním favoritem je Aidan Heslop. “Ve svém věku předvádí ty nejtěžší skoky a o jeho jméně jistě uslyšíme,” lákají organizátoři. Dorazí i několikanásobný mistr Evropy Andreas Hulliger i Owen Weymounth z Velké Británie. Osobností skokanského programu se ale tentokrát stane sedmdesátiletý Švýcar Peter Roseney.  

Desperados Highjump i letos nabídne rovněž zajímavý doprovodný program. “Přímo ve vodě, respektive hlavně několik metrů nad ní, se představí účastník mistrovství světa ve flyboardu letec Petr Civín. Ten se svými parťáky představí dechberoucí show, při které se vznáší i více než 10 metrů nad vodní hladinou,” přibližují organizátoři. Nejen pro fanoušky Takešiho hradu pak bude připravena nafukovací překážková dráha Maad Bounce a ani letos nepřijdou návštěvníci o populární exhibici nejlepších placáků. 

Foto: Lukáš Wagneter, Red Bull Media House

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lom Hříměždice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!