ZAZ nepřekvapila a rychle vyprodává Forum Karlín. Přidává druhý koncert

ZAZ nepřekvapila a rychle vyprodává Forum Karlín. Přidává druhý koncert  

Francouzská zpěvačka ZAZ opět připomněla, jak neobvykle populární v České republice je. Její koncert, který se uskuteční 17. února ve Foru Karlín, je totiž již nyní téměř vyprodaný. Protože nechtěla hudebnice zklamat fanoušky, kteří zatím nestihli lístky koupit, rozhodla se přidat ještě jedno vystoupení!

Druhý koncert se uskuteční jen o dva dny později od toho původního, tedy 19. února ve Foru Karlín. Vstupenky na přidaný koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji. Česká metropole se tak dočká hned dvojité dávky písní od ZAZ, které v sobě snoubí tradice cikánského jazzu, francouzského šansonu, melodického popu, swingu, pouličního šramlu s příchutí latiny a flamenca.  

Proč si zpěvačka Isabelle Geoffroy vůbec nechává říkat ZAZ? “Zní to jako Zorro. Přišlo mi to praktické a snadněji zapamatovatelné než Isabelle,” směje se energická hudebnice, která si obmotala české fanoušky doslova kolem prstů. Poprvé se jim živě představila před šesti lety na festivalu Colours of Ostrava. Od té doby se do Česka pravidelně vrací. A její koncerty vždy bývají velkým hudebním svátkem. A je více než pravděpodobné, že jinak tomu nebude ani příští rok. 

Debutovou desku vydala ZAZ již v roce 2010 a okamžitě slavila úspěch. Prodaly se jí dva miliony. Od kritiků i hudebních nadšenců sklidily pochvalné reakce i její další nahrávky Recto Verso, Paris a Sur la route. I ti, kteří francouzskou hudebnici příliš neznají, se určitě nevyhnuli hitům, jako jsou Je veux, On ira, Si či Si jamais j’oublie. Již na podzim by se měli navíc fanoušci dočkat nového alba. Tudíž i na únorových koncertech nejspíš zazní zbrusu nové věci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!