The LaFontaines dovezou do Prahy svůj zběsilý mix žánrů a energickou zuřivost

The LaFontaines dovezou do Prahy svůj zběsilý mix žánrů a energickou zuřivost  

Vezměte si rock, hip hop, pop, drum and bass i další hudební žánry, přidejte k nim silný skotský akcent a trochu zuřivosti a vyjde vám kapela The LaFontaines. Té není, co se hudby týče, kromě country cizí vůbec nic. Nyní svůj zběsilý mix dorazí předvést i do české metropole.

Poprvé na sebe partička The LaFontaines, která vyrůstala v drsném prostředí současného skotského maloměsta, upozornila již svým debutovým albem Class. To vyšlo v roce 2015. “Je to vyvrcholení všeho, čeho jsme kdy dosáhli, na čem jsme a pro co jsme pracovali. Naše kapela je v určitém smyslu jedinečná. Těžko se k čemukoliv přirovnává,” vysvětlil rapper a frontman Kerr Okan.  

Mnohokrát už kapela slyšela, že tak šílený mix stylů prostě nemůže fungovat. Když však začali The LaFontaines vystupovat na jevištích, posluchači zjistili, že to vlastně působí naprosto přirozeně a jednotně. “Funguje to. Nás pět je naprosto rozdílných, tak jsme to prostě museli smíchat v jednom velkém hrnci,” směje se Kerr, “hráli jsme spolu neskutečné množství času a pilovali živé vystupování tolik, že jsme ani neměli čas se nad tím zamýšlet. Prostě to společně funguje, všechny vlivy, všechny nápady.” 

Minulý rok pak následovala deska Common Problem. Nejen s hity z této nahrávky představí kapela na svém samostatném evropském turné, během něhož se zastaví rovněž v Praze. Českým fanouškům zahraje 6. října v Café V lese. Vstupenky jsou v prodeji v internetovém předprodeji za 250 korun. Na místě se pak cena vyšplhá na 300 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Café V lese nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!