Běh pro kuře slibuje pomoc dětem i spoustu zábavy

Běh pro kuře slibuje pomoc dětem i spoustu zábavy 

Již 26. května si můžete v oboře Hvězda užít spoustu zábavy a sportu a zároveň přispět na dobrou věc. Cílem akce je vybrat co nejvíce peněz, které poputují na sbírku Pomozte dětem a zároveň nabídnout pestrý program pro všechny generace. Dětský běh bude zahájen v 15:00 hodin, hlavní běh odstartuje ve 20:40, přičemž délka trasy je volitelná - 3 nebo 5 kilometrů.

Trasy běhu povedou přes park obory Hvězda v Praze 6, startuje se od hlavní brány do areálu. Na trase budou připraveny i čtyři speciální zóny v délce zhruba 100 metrů, kde si děti i dospělí užijí spoustu zábavy. V Barevné zóně si užijete celý orchestr barev, které po vás budou vrhány. Bude jen na vás, jestli se jim budete chtít vyhnout nebo si je užít co nejvíce. V UV zóně zažijete speciální efekty laserových světel a UV světel, v Horor zóně na vás pro změnu čekají zombie, nejrůznější příšery a další hororové zážitky. Pěnová zóna bude obsahovat, jak již název vypovídá, spoustu pěny, přes kterou budou účastníci probíhat. Chybět nebudou ani stánky s občerstvením, sportovními potřebami a charitativními předměty.

Po celý den je připraven i bohatý doprovodný program. Již v 11:30 proběhne slavnostní zahajovací ceremoniál s úvodním proslovem, od 12:00 hodin se mohou účastníci těšit na vystoupení kapely KRANZ - Jiří Schelinger revival. Od 16:00 hodin vystoupí Elektro Boogie, od 18:00 hodin Sharlota a Abde. V 18:30 potěší nejen své fanoušky Ondřej Ruml a od 19:30 Sabina Křováková. Celým dnem vás provedou moderátorky akce Patricie Solaříková a Bára Hlaváčková. Akce by měla být ukončena okolo 22. hodiny.

Akci podporuje i řada známých osobností jako například Jakub Kohák, Miroslav Žbirka, Nela Boudová, Miroslav Etzler, Iva Pazderková či Marek Huňák. Zapojil se i Leoš Mareš, který se v Ranní show na Evropě 2 vsadil, že bude celý měsíc jezdit v trabantu a pokud ho uvidíte v jiném autě, dostanete jeho Ferrari. A právě tento trabant se rozhodl pro nadaci Pomozte dětem vydražit. O trabanta je velký zájem a již nyní má několik zájemců. Konec dražby je naplánován na 25. 4. 2018, kdy má Leoš koncert v O2 Aréně.

Vstupenky na charitativní běh můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream za 390 Kč, na místě pak za 490 Kč. Polovina z ceny startovného poputuje přímo na sbírkový účet Pomozte dětem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Obora Hvězda nabízí i další akce

Místo konání: Obora Hvězda

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?