Americká komedie bez pravidel

Americká komedie bez pravidel30%

V sobotu 30.ledna se na Tv Nova ve 20:00 vysílal film "Vlastní pravidla". Patří k těm desítkám filmů, které se na českých televizích ukazují pravidelně jednou do roka, většinou v ten stejný čas. Kdekdo už tyto, dosti často komedie přepíná, aniž by pátral po jejich ději a hercích. Stačí jim jednoduše upoutávka. Někdy je to asi tak lepší.

Herečku, ač velmi hříšnou herečku Lindsay Lohan zná skoro každá náctiletá dívka a leckdy i kluk. Objevuje se v klasických amerických komediích ze středních a vysokých škol. O jejím hereckém výkonu rozhodně nemůže být pochyb, nemluvě o kariéře v muzice. "Vlastní pravidla" se přirovnávají k jejímu nejlepšímu filmu, v němž obsadila hlavní roli. Tento film jsem včera viděla poprvé celý a velmi mě zklamal. Ne často se stává, že v půlce projekce vypnu televizi a odejdu spát. Byla to komedie, které jsem se absolutně nebyla schopná zasmát. A to popravdě řečeno ještě nehovořím o pozoruhodných a pro mě asi příliš hloupých narážejících větách - kdo film shlédl, jistě ví, o čem mluvím. Očekávala jsem něco s nádechem pesimismu a romantického smutku. Přesto Amerika v čele s Lindsay opět "nezklamala". Vtipy, snad ještě horší než běžně.

Věřím, že mnoha lidem se hollywoodský film s hvězdnými herci o soubojích matky s dcerou líbil. Fanoušci zamilovaných srandiček si zde také bohatě přišli na své. Pro mně byl film ale stejně jen jedním z mála, o kterých bych řekla, že se vzdálil od pravidel slavných projekcí, nad kterými žasne dech. Nutno však podotknout, že možná nejedna rodina se v tomto filmu našla.

Názor informuji.cz: 30%

| tereza Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!